a
ecologist
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In consequat dignissim interdum, quis bibendum.
call us 1-677-124-44227
ecologist@mikado-themes.com
instagram
follow us
 

Nasi specjaliści

Mgr inż. Agnieszka Kłysz

Dietetyk, Psychodietetyk. Ukończyłam studia I i II stopnia na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka w Szczecinie uzyskując tytuł mgr inż. oraz Studia Podyplomowe na kierunku Psychodietetyka. Jestem także Wykładowcą Akademickim na Uniwersytecie Zielonogórskim, a co za tym idzie ciągle poszerzam swoją wiedzę, aby jak najlepiej szkolić przyszłych specjalistów. Doświadczenie zdobyłam biorąc udział w licznych konferencjach, webinarach i szkoleniach, potwierdzonych certyfikatem uczestnictwa. Ukończyłam również roczne Studium Zaburzeń Odżywiania (OCZO). Pomagam osobom borykającym się z otyłością, insulinoopornością, chorobami jelit czy zaburzeniami odżywiania. W swojej pracy stosuję rzetelną i sprawdzoną wiedzę opartą o EBM (medycyna oparta na faktach). Do każdej osoby podchodzę indywidualnie, co sprawia, że pacjenci czują się zaopiekowani. Indywidualna dieta ustalana jest na podstawie szczególnych nawyków żywieniowych. Posiadając szeroką wiedzę mogę zaproponować ciekawe i praktyczne rozwiązania przygotowywania posiłków. Już pierwsza wizyta pomaga ustalić błędy w żywieniu, a to szybko przynosi efekty, które z kolei są motywacją do dalszego utrzymania diety.

Mgr inż. Paulina Piskorz

Dietetyk, Technolog żywności. Jestem absolwentką kierunku Żywienie Człowieka i Dietoterapia, który ukończyłam tytułem inżyniera, a także absolwentką studiów magisterskich z dietetyki na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Na co dzień pracuję jako technolog wdrożeniowy w Lubuskim Ośrodku Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych. Dzięki temu potrafię zaproponować urozmaicone i interesujące dla pacjenta posiłki. Stale poszerzam swoją wiedzę, uczestnicząc w różnego rodzaju konferencjach i szkoleniach, w tym także w kursach z zakresu psychodietetyki oraz świadomego odchudzania. Uważam, że do podstawowych narzędzi dietetyka nie należy tylko rzetelna wiedza, ale także indywidualne podejście do pacjenta, a także zrozumienie jego problemów i potrzeb.

Marta Lech

Chemik. Kierownik Lubuskiego Ośrodka Dietoterapii. Jestem absolwentką chemii na Uniwersytecie w Poznaniu, doświadczenie zawodowe zdobyłam jako Zastępca Kierownika Laboratorium oraz Specjalista ds. analiz instrumentalnych w Lubuskim Ośrodku Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku. Moja pasja do zdrowego stylu życia i żywienia skłoniła mnie do kontynuowania edukacji na studiach podyplomowych z dietetyki i poradnictwa żywieniowego. Obecnie, w Lubuskim Ośrodku Dietoterapii, łączę swoją wiedzę i umiejętności, dbając o organizację pracy, kontakt z pacjentami oraz zarządzanie sprawami menedżerskimi i kadrowymi. W swoją pracę wkładam całe serce, aby jak najlepiej wspierać pacjentów w poprawie zdrowia i samopoczucia.